BLOGI
OTA YHTEYTTÄ!
YRITYS
ASIAKKAITA
PALVELUT
ETUSIVU

Transforming something strong into something superb.

Brallon asiakastyytyväisyys on 100 %

Brallon asiakkaat ovat pääasiassa B2B-yrityksiä. Asiakkaita on ollut useilta toimialoilta, muun muassa ohjelmisto-, teknologia-, kiinteistö-, taloushallinto- ja yrityspalvelusektoreilta. Asiakasyrityksissä on ollut 10 - 250 työntekijää. Joukossa on myös kaksi Kauppalehden Menestyjät -yritystä.  

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, koska Brallo:

  • Ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan ja tilanteen. 
  • Tuo ulkopuolista näkemystä. Yritykset ovat usein osittain sokeita omalle tekemiselleen.
  • Havaitsee ja osaa kiteyttää olennaisen.
  • Fasilitoi ammattitaidolla, ohjaa ja sparraa taitavasti keskustelua ja ajattelua.
  • On suoraselkäinen ja mukava yhteistyökumppani.

 

Brighthouse Intelligence Oy  

Tavoitebrändin kiteytys & brändipäällikköpalvelu

"Brallo löysi yrityksemme olennaisimmat menestystekijät ja kiteytti onnistuneesti tavoitemielikuvat ja kärkiviestit. Brallo toimi myös brändipäällikkönä ja koordinoi puolestamme visuaalisen ilmeen ja verkkosivujen uudistuksen kolmannen osapuolen kanssa. Lopputulos on erinomainen. Selkeä ja vakuuttava yritysbrändi helpottaa palvelujemme myymistä ja rekrytointia."

- Markku Sahlström, Toimitusjohtaja

 

Uniko Oy  

Tavoitebrändin kiteytys, sisältöstrategia & brändin toteutus

"Brallon asiakkaana olemme olleet todella tyytyväisiä. Brallo ymmärsi nopeasti, mikä meidän liiketoiminnassa on oleellista. Tavoitebrändin kiteytys (1A4) avasi myös omat silmämme yrityksemme vahvuuksiin ja menestystekijöihin. Brallo miettii vilpittömästi asiakkaan kannalta parasta. Olemme asiakkaana voineet täysin luottaa Brallon toimintaan ja tekemisen laatuun."

- Pauli Ratu, Toimitusjohtaja

 

 

Turku Business Region

Työpajan facilitointi, tavoitebrändin kiteytys

"Laajan ja osin vaikeaselkoisen toimintakokonaisuutemme uudistamisessa markkinointiviestinnällisen näkökulman pohdinta vaati ulkopuolisen ja neutraalin sparraajan näkemystä. Brallon tehokkaasti toiminut konsepti tiivisti tärkeät menestystekijämme lopulta yhdelle kalvolle ja antoi hyvät eväät kokonaisuudistuksen jatkotoimille.”

- Niko Kyynäräinen, Toimitusjohtaja

 

 

Talokeskus Yhtiöt Oy

Strategiaa tukevan brändin määrittely, työpaja henkilöstölle

"Saimme Brallon työn tuloksena ymmärryksen yrityksemme brändin nykytilasta, haluamastamme tavoitebrändistä ja näin ollen hyvän pohjan brändimme rakennukseen. Voin lämpimästi suositella Bralloa vastaaviin hankkeisiin." 

- Katariina Mäkelä, Viestintäjohtaja, 

 

 

Twig Com Ltd.

Strategiaa tukevan brändin määrittely

”Omassa matalaenergiatehtaassamme suunnittelemamme ja valmistamamme TWIG henkilöhälyttimet ovat Euroopan kärkeä. Haasteemme on kommunikoida tuotteidemme edut kohdemarkkinoilla kymmenissä maissa. Brallo auttoi meitä rakentamaan perustan tälle markkinointityölle.”

- Jukka Nieminen, Chairman

 

HotelEngine.eu

Strategiaa tukevan brändin määrittely & brändisuunnitelma

”HotelEngine sai Brallolta selkeän brändin kuvauksen, jossa kiteytyvät palvelumme kilpailutekijät ja yrityksemme arvot. Brallon laatimassa brändisuunnitelmassa oli konkreettiset askeleet brändin kustannustehokkaaseen rakentamiseen." 

- Tero Raitannen, CEO